En billig lærerplanlegger

IMG_20210531_111003

BESTILL UKEPLANBOK FRA JAKPLAN.

Ukeplanboka fra JakPlan for neste skoleår er i salg.  Dette er ei notatbok som alle lærere trenger. Uansett om du bruker pc så har du bruk for en plass å notere ting med penn eller blyant.  Ukeplanboka er et særdeles billig alternativ. Bestill nå. 

Et motto for JakPlan er å gjøre ting enkelt.

logoklarplan2

HVA MED EN DIGITAL LÆRERPLANLEGGER?

Verktøyet er utviklet av skolefolk, og laget i den hensikt å kunne samle alle ressurser til en plass for å gjøre undervisningen bedre, og for at elever og foresatte alltid har nødvendig innsikt i hva slags mål og læringsressurser som bør benyttes for elevenes utvikling. KlarPlan er tidsbesparende for lærere og kan også ved systematisk bruk gi skoleledelse verdifull informasjon om bl.a. mål. KlarPl...

En alternativ bestillingsmåte. Frakt inkludert .

Kjøp ukeplanbøker og betal med kredittkort eller paypal (Norway)

Alternativ  bestilling: Her kan du forhåndsbetale med kredittkort eller paypal.  OBS. Gjelder i Norge og bestilling til og med  5 bøker  Prisen som angis er totalkostnad med frakt.  

BUY WEEKPLANNER AND PAY WITH PAYPAL OR CARDS

If you are from other countries you can pay with cards or paypal. 

Ja! God planlegging gir god undervisning.

hode undplan

Undervisningsplanlegging på facebook

Håper du går inn og liker siden. Del gjerne.

BIBBEN- Et driftssikkert nettbasert bibliotekprogram

"Bibben" er navnet på dette systemet som i sin tid ble utviklet av  IT-Senteret i Tromsø kommune sammen med CustomPublish A/S . Pedagogisk er dette en nyvinning fordi det kan nås av elever og lærere fra hvilken som helst maskin som har Internett, og elevene vil kjenne igjen bøker ved hjelp av forsidebilder..

FRIKJØP AV KLARPLAN FOR SKOLER OG KOMMUNER

Veiledende pris for bruk av KlarPlan er nå  290 kr. (+ moms) pr. bruker pr. år.  For skoler og kommuner gis det rabatt i forhold til antall brukere som ønskes kjøpt. Fyll derfor ut og send skjemaet under så vil dere få et tilbud på frikjøp av KlarPlan. 

Kladdebok med mening.

IMG_20170827_114235_600x450

En lærerplanlegger som er billig og uunnværlig

Boka har vært i bruk i mange skoler og hos enkeltlærere i snart 30 år. Den har ikke forandret seg mye.

Her kan du lese tilfeldige kommentarer som følger med bestillingene fra kundene

Bare fornøye brukere av ukeplanboka

Ved bestilling har kundene mulighet til å si hvordan de oppfatter boka. Som dere vil lese er det ingen negative ting. Mange har forslag til forbedringer, og forslagene blir lagt merke til fra JakPlan sin side. Ingen grunn til at du som lærer eller skoleleder ikke skal ta i bruk boka.

Skoler over hele Norge kjøper ukeplanbøker til hele kollegiet. Skoler i kommuner som Røros, Drammen, Kristianand og Tromsø gjør dette

Skoler kjøper ukeplanbøker til hele kollegiet

Skoler over hele landet har oppdaget den pedagogiske verdien av boka.